DER FINDES NOGET SOM EN

SUNSWEET® SVESKE
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Om-svesker

DET VIGTIGSTE FØRST ...
Hvad er egentlig en sveske?

Bortset fra at være en lille ernæringsrigtig energibombe, er Svesker tørrede blommer.

Sunsweet svesker er lavet af blommer, der modnes på træet i solrige egne. Blommerne høstes, når de er er allermest lækre, vaskes, hvorefter de hurtigt og forsigtigt ovntørres. Den specielle behandling gør, at frugten bevarer sin naturlige godhed og smag. Lige inden pakning bliver sveskerne så rehydreret, og resultatet er bare lækkert!

Læs mere

INFORMATION OM SVESKER
Derfor er svesker godt for dig

Vores kost har en kæmpe indvirkning på vores fysiske såvel som vores følelsesmæssige velbefindende. Og da stadigt flere får konstateret diabetes og hjertelidelser er en fornuft indstilling til sund mad vigtigere end nogensinde.

Svesker og deres saft er et værdifuldt, ernæringsmæssigt bidrag til en sund og afbalanceret kost. Svesker har et naturligt højt indhold af kalium, hvilket bidrager til vedligeholdelsen af et normalt blodtryk. Svesker er søde og super velsmagende, har et højt fiberindhold, er så godt som fedtfrie, indeholder naturlige sukkerarter samt er en fremragende kilde til næringsstoffer som kalium og K-vitamin

Læs mere

SVESKER OG FORDØJELSE
Bevar en god og sund fordøjelse

At bevare en god og sund fordøjelse – hvad enten du føler dig stresset eller bare har travlt med at løse hverdagens krav – kan være noget af en udfordring. Fordøjelsen er en følsom, fysisk proces, og når der er ubalancer, kan det påvirke hele kroppen, hvilket forårsager ubehagelige, fysiske lidelser som oppustethed og forstoppelse.

Som du sikkert ved, er det et dokumenteret faktum, at svesker hjælper med at bevare en normal fordøjelse, når man spiser 100 g svesker dagligt. Svesker kan nydes som led i en varieret og afbalanceret kost og en aktiv livsstil.

Læs mere

SVESKER I KØKKENET
Lav mad med svesker

Svesker lige fra pakken er en sund, nem og fedtfattig snack. De er faktisk også en alsidig ingrediens til madlavning, hvilket gør svesker til en af de ting, man bare altid skal have i køkkenskabet. Da svesker er et smagfuldt komplement til både salte og søde retter, kan de give et næringsmæssigt løft til forskellige retter til familien.

Hent inspiration i traditionelle opskrifter – for eksempel svesker sammen med svinekød – eller vær kreativ i køkkenet og lav dine egne moderne klassikere. Hvorfor ikke prøve med smoothies, sorbetis, eller hvad med lynstegte svesker? Så lækkert!

Læs mere