DER FINDES IKKE NOGET SOM EN

SUNSWEET® SVESKE
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Om svesker>Svesker og en sund fordøjelse

Svesker – bidrager positivt til en god fordøjelse?

Fordøjelse. Måske ikke det mest indbydende emne!

En sundt fordøjelsessystem spiller imidlertid en afgørende rolle i vores overordnede fornemmelse af velvære. Fordøjelsen er kroppens måde at nedbryde maden på. Og det er en følsom, fysisk proces. Hvis den kommer ud af balance, mærkes det i hele kroppen. Moderne livsstil – med stillesiddende arbejde, ikke nok motion, indtagelse af forarbejdede fødevarer og stress – kan sætte sine spor i tarmen.

Og med tiden kan langsom fordøjelse blive et kronisk problem. Det kan give følelsesmæssige problemer som angst og fysiske problemer som oppustethed, tilbageløb af mavesyre, forstoppelse og diarré.

I århundreder har svesker – og deres saft – været forbundet med en god fordøjelse. Nu bakker videnskabelige resultater vedrørende svesker og tarm funktion dette op. Forskningen har vist, at svesker hjælper til med normal tarmfunktion lige så meget som fibertilskud gør. Og forskningen foreslår, at svesker bør betragtes som første behandlingsform, når det drejer sig om at holde maven i orden.

Svesker – og deres saft – indeholder sorbitol, der opfører sig lidt som en svamp. Det tiltrækker og holder på vandet, og ikke alt sorbitol fordøjes. Det er derfor, at det er så effektivt! De indeholder også fibre. Fibre øger afføringens volumen, og tarmfunktionen afhænger af tungere afføring.

Ifølge Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet , hjælper indtagelse af 100 g svesker – dagligt – til at opretholde en normal tarmfunktion. Og Europa-Kommissionen har nu godkendt, at denne sundhedsanprisning må anvendes overfor den almindelige befolkning. Det er selvfølgelig vigtigt med en afbalanceret kost og aktiv livsstil.

Der kan være flere grunde til, at dit fordøjelsessystem ikke fungerer så godt. Og der findes selvfølgeligt flere forskellige løsninger på problemet, men at tilføje svesker fra Sunsweet i din daglige kost kan være et lækkert og nemt sted at starte. Vores produkter er 100% naturlige, og de kan nydes af hele familien, inklusive børn, gravide og ældre. Og eftersom vi kun bruger svesker af bedste kvalitet, er Sunsweets udvalg virkeligt det perfekte supplement til en sund, afbalanceret kost.

Lær mere om at holde din mave sund