EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

opskrifter

californisk kartoffelsalat


FORBEREDELSE
45
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
364
kalorier

Ingredienser

500 g små kartofler
Salt
200 ml grøntsagsbouillon
250 g grønne bønner
420 g artiskokhjerter
2 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
Saft fra 1 økologisk citron
Peber
150 g Sunsweet svesker
4 tomater
1 avocado
Et par urteblade (fx basilikum
eller koriander)
Lidt revet citron til pynt

Sådan gør du

  1. Vask kartoflerne grundigt, og kog dem med skræl I saltvand i ca. 18-20 minutter. Skræl dem og skær dem i halve. Bring 150 ml grøntsagsbouillon i kog og hæld det over kartoflerne. Lad dem trække i 20 min.
  2. Skyl de grønne bønner, rens dem og lad dem simre i saltvand i 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand og dræn bønnerne for vand.
  3. Dræn artiskokhjerterne. Skræl og skær hvidløgene. Opvarm 1 tsk. olivenolie og svits hvidløgene i den varme olie. Tilsæt citronsaft og den resterende grøntsagsbouillon og smag til med salt og peber. Tilsæt resten af olivenolien. Læg artiskokhjerter og svesker i en skål og hæld olie/bouillonblandingen over. Lad det trække i 15 minutter.
  4. Skyl tomaterne og skær dem i grove stykker. Skær avocadoen i stykker.
  5. Bland de tilberedte ingredienser og pynt salaten med blade af urter og revet citron.

Opskriftkategorier

Ekstra tilbehør og salater

Opskrift tags

Vegetarisk,Gluten Fri

Søg efter en anden opskrift