EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

opskrifter

Græskarsuppe med svesker


FORBEREDELSE
45
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
229
kalorier

Ingredienser

300 g græskarkød og -skræl (fx hokkaido)
300 g gulerødder
1 stykke ingefær på størrelse med en valnød
1 løg
2 spsk. vegetabilsk olie
800 ml grøntsagsfond (fra glas)
Salt og peber
Cayennepeber
1 økologisk lime
120 g Sunsweet svesker
100 ml piskefløde
4 små stilke bladselleri med top

Sådan gør du

  1. Rens græskarret, og skær det i tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i små stykker. Skræl ingefæren, og skær den i små stykker. Pil og hak løget.
  2. Varm olien i en stor gryde. Svits løg, græskar, gulerødder og ingefær i den varme olie. Hæld bouillon ved, og kog grøntsagerne under låg i 25-30 minutter, til de er møre. Blend suppen i en foodprocessor. Krydr med salt, peber og cayennepeber.
  3. Skyl limen, og skær skallen i tynde strimler med et juliennejern. Pres saften ud af limen. Tilsæt limesaft, limeskal og svesker (evt. skåret i halve) i suppen, og varm den hurtigt op. Pisk fløden let.
  4. Servér suppen i skåle eller glas med en selleristilk og en klat flødeskum.

Opskriftkategorier

Forretter og appetitvækkere, Suppe

Opskrift tags

Vegetarisk,Supper,Gluten Fri

Søg efter en anden opskrift