EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

opskrifter

Veganske grøntsagsdips med sveskepinde


FORBEREDELSE
60
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
261
kalorier

Ingredienser

Dips:
300 g silketofu
120 g kogte gulerødder
Citronsaft
Salt og peber
Revet skal af en økologisk citron
1 spsk. karse
100 g kogt blomkål
1-2 tsk. karry
120 g kogte ærter
Revet skal og saft af ½ økologisk lime
1 spsk. finthakket mynte

Sveskepinde:
250 g Sunsweet svesker
Wasabi
Ca. 25 g saltede og ristede peanuts

Sådan gør du

  1. Del tofuen i tre portioner til dippene. Blend den ene portion med gulerødder og citronsaft. Krydr med salt, peber og en smule revet citronskal. Bland karsen i. Blend den anden portion tofu med blomkål og karry. Krydr med salt og peber. Blend den sidste portion tofu med ærter og limesaft. Krydr med salt, peber og revet limeskal. Bland mynten i.
  2. Fyld sveskerne med en lille smule wasabi og en peanut. Sæt en pind i sveskerne, og servér dem med de tre dips.

Opskriftkategorier

Kanapéer og salte snacks

Opskrift tags

vegetarisk

Søg efter en anden opskrift