Veganske grøntsagsdips med sveskepinde

FORBEREDELSE
60
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
261
kalorier
Ingredienser
Dips:300 g silketofu
120 g kogte gulerødder
Citronsaft
Salt og peber
Revet skal af en økologisk citron
1 spsk. karse
100 g kogt blomkål
1-2 tsk. karry
120 g kogte ærter
Revet skal og saft af ½ økologisk lime
1 spsk. finthakket mynte
Sveskepinde:
250 g SUNSWEET svesker
Wasabi
Ca. 25 g saltede og ristede peanuts
Sådan gør du
- Del tofuen i tre portioner til dippene. Blend den ene portion med gulerødder og citronsaft. Krydr med salt, peber og en smule revet citronskal. Bland karsen i. Blend den anden portion tofu med blomkål og karry. Krydr med salt og peber. Blend den sidste portion tofu med ærter og limesaft. Krydr med salt, peber og revet limeskal. Bland mynten i.
- Fyld sveskerne med en lille smule wasabi og en peanut. Sæt en pind i sveskerne, og servér dem med de tre dips.
Opskriftkategorier
Kanapéer og salte snacks
Opskrift tags
Vegetarisk