Sveskeruller med ost

FORBEREDELSE
30
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
281
kalorier
Ingredienser
Rulle:1 porre
Salt
125 g cheddar
20 SUNSWEET svesker (ca. 200 g)
1 spsk. olie
Dip:
3 spsk. sød sennep
3 spsk. stærk dijonsennep
Stødte røde peberkorn
Sådan gør du
- Rens porren, og del den på langs. Skyl den grundigt, og blanchér stykkerne i rigeligt saltet vand i 1-2 minutter. Hæld vandet fra, skyl porrestykkerne i koldt vand, og dup dem tørre. Del evt. større stykker på langs endnu engang.
- Skær osten i 20 bjælker. Skær et snit i sveskerne, og læg ostestykkerne i. Vikl porrestykkerne om sveskerne, og hold dem på plads med tandstikker af træ. Varm olien på en pande og steg sveskerne forsigtigt.
- Bland de to typer sennep, og krydr med peber. Servér dippen til sveskerullerne.
Opskriftkategorier
Kanapéer og salte snacks
Opskrift tags
Vegetarisk,Under 500 kcal