Raclette kartofler med svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Raclette kartofler med svesker


Forberedelse
16
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
276
kalorier

ingredienser

8 små bagekartofler 2 tsk. olie Salt og peber 125 g raclette (én tyk skive) 16 SUNSWEET svesker Karse til pynt

Instruktioner

  1. Vask kartoflerne grundigt. Skær dem i halve, og udhul dem med et melonjern (de overskydende kartoffelstykker kan evt. bruges til suppe).
  2. Læg de udhulede kartofler på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Skær racletten i tern, og læg dem i de udhulede kartofler. Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved 200° C (varmluft 180° C) i ca. 20 minutter.
  3. Tryk en sveske let ned i osten i hver kartoffel, og pynt med karse.

Opskriftskategorier

Ekstra tilbehør og salater,

Opskriftsmærker

["Vegetarisk"]

10,

<<Søg efter en anden opskrift>>