Raclette kartofler med svesker

FORBEREDELSE
16
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
276
kalorier
Ingredienser
8 små bagekartofler2 tsk. olie
Salt og peber
125 g raclette (én tyk skive)
16 SUNSWEET svesker
Karse til pynt
Sådan gør du
- Vask kartoflerne grundigt. Skær dem i halve, og udhul dem med et melonjern (de overskydende kartoffelstykker kan evt. bruges til suppe).
- Læg de udhulede kartofler på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Skær racletten i tern, og læg dem i de udhulede kartofler. Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved 200° C (varmluft 180° C) i ca. 20 minutter.
- Tryk en sveske let ned i osten i hver kartoffel, og pynt med karse.
Opskriftkategorier
Ekstra tilbehør og salater
Opskrift tags
Vegetarisk