EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

opskrifter

Gorgonzolamousse med svesker


FORBEREDELSE
30
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
586
kalorier

Ingredienser

Mousse:
150 g gorgonzola
250 g mascarpone
200 g yoghurt naturel 0,5%
Friskkværnet peber
1 knivspids stødt anis
Citronsaft
Pynt:
125 ml hvidvin
2 spsk. blommemarmelade
2 tsk. chilisauce
150 g Sunsweet svesker
1 stilk blegselleri
200 g valnøddekerner

Sådan gør du

  1. Skær gorgonzola i små stykker og put i en skål. Tilsæt mascarpone og yoghurt, pisk blandingen cremet. Smag til med peber, anis og citronsaft. Hæld i portionsglas og sæt I køleskab.
  2. Bland hvidvin med blommemarmelade og chilisauce. Skær sveskerne i halve eller kvarte, bland dem i saucen og sæt på køl.
  3. Vask og rens selleristilken, skær i meget tynde strimler. Hak valnødderne. Anret glassine med blommeblandingen ovenpå ostemoussen og garner med selleri og valnødder. Server med flutes eller andet brød.

Tip: De tynde selleristrimler kan du få til at krølle dekorativt ved at putte dem i en skål med isvand.

Opskriftkategorier

Desserter og søde sager

Opskrift tags

Vegetarisk,Gluten Fri

Søg efter en anden opskrift