Rødbede og svesketårn

FORBEREDELSE
45
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
216
kalorier
Ingredienser
4 små rødbeder150 g SUNSWEET svesker
150 g flødeost
2 forårsløg
1 stykke ingefær på størrelse med en valnød
1 bundt dild
Salt og peber
Sådan gør du
- Skyl rødbederne, og kog dem i saltet vand i ca. 30 minutter.
- Rør cremefraichen, til konsistensen er cremet. Pil forårsløgene, og skær dem i små stykker. Skræl og riv ingefæren. Skyl dilden, ryst vandet af, og hak den fint. Gem et par kviste til pynt. Bland cremefraichen med forårsløg, ingefær og dild, og krydr med salt og peber.
- Hæld vandet fra rødbederne, skyl dem i koldt vand, og pil dem. Skær top og bund af, så rødbederne kan stå. Hak den afskårne top og bund, og stil til side. Del rødbederne i halve.
- Placér den nederste halvdel af rødbederne på en tallerken. Fordel det meste af cremefraicheblandingen på rødbederne. Pres forsigtigt 1-2 svesker ned i cremefraicheblandingen, og læg den øverste halvdel af rødbederne på. Fordel resten af cremefraicheblandingen og sveskerne på toppen. Pynt med hakkede rødbeder og dild.
Opskriftkategorier
Ekstra tilbehør og salater, Forretter og appetitvækkere
Opskrift tags
Vegetarisk