Bagt fennikel med svesker og tandoorikylling
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Bagt fennikel med svesker og tandoorikylling


Forberedelse
30
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
394
kalorier

ingredienser

4 fennikler Salt Saft fra 2 appelsiner 1 spsk. flydende honning 1 spsk. olivenolie 1 spsk. sesamfrø 200 g SUNSWEET svesker Koriander til pynt Tandoorikylling: 4 stk. kyllingebrystfileter 2 spsk. olie Salt Peber 1 spsk. tandoorikrydderi Træspyd Limeskiver og brøndkarse til pynt

Instruktioner

  1. Pil løgene og skær i tern. Opvarm olien i en gryde og sauter løgene. Tilsæt ærter og fond. Kog under låg i ca. 15 min., indtil ærterne er bløde. Halver avocadoerne, fjern stenene og skrab frugtkødet ud. Mos avocado, yoghurt og wasabi. Mos ærter, fond og løg. Vend avocadopuréen i ærtepuréen, når det er afkølet lidt. Smag til med limeskal, limesaft og salt.
  2. Skyl kyllingebrystfileterne og dup dem tørre. Skær kødet i passende bidder og krydr med salt og peber. Halver baconskiverne på langs. Omvikl hver sveske med bacon. Placer kyllingestykker og svesker skiftevis på fugtede træspyd. Opvarm olien i en pande. Steg spyddene på alle sider i ca. 8-10 min.
  3. Server avocado-ærte cremen sammen med kylling & sveske spyddene. Pynt med limeskiver og brøndkarse.

Opskriftskategorier

Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Gluten Fri, Under 500 kcal,

<<Søg efter en anden opskrift>>