Spinatsalat med mozzarella og svesker

FORBEREDELSE
40
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
331
kalorier
Ingredienser
1 økologisk appelsin1-2 spsk. revet peberrod (fra glas)
1 spsk. rødvinseddike
2 spsk. ahornsirup
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
200 g SUNSWEET svesker
150 g små mozzarellakugler
200 g babyspinat
1 rødløg
20 g valnødder
Sådan gør du
- Skyl appelsinen, og skær halvdelen af skallen i tynde strimler med et juliennejern. Pres appelsinen. Bland appelsinsaft og -skal med peberrod, rødvinseddike, ahornsirup og olivenolie i en stor skål. Smag til med salt og peber. Tilsæt svesker og skyllede mozzarellakugler. Dæk skålen til, og lad blandingen marinere i ca. 30 minutter.
- Skyl spinatbladene grundigt i koldt vand, og lad bladene dryppe godt af. Brug evt. en salatslynge. Pil løget, og skær det i tynde ringe. Hak valnødderne.
- Fold forsigtigt spinatbladene og løgringene sammen med de marinerede svesker. Fordel salaten på tallerkner, og drys med hakkede valnødder.
Tip: Brug evt. rucolasalat eller en blanding af spæde salater i stedet for spinat.
Opskriftkategorier
Ekstra tilbehør og salater, Hovedretter
Opskrift tags
Vegetarisk,Under 500 kcal