Karryret med kylling, røde linser og svesker

FORBEREDELSE
30
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
526
kalorier
Ingredienser
40 g vilde ris200 g røde linser
Salt og peber
1 bundt forårsløg
1 stykke ingefær på størrelse med en valnød
400 g kyllingefilet
2 spsk. olie
2 spsk. karry
150 ml fjerkræfond (fra glas)
400 ml usødet kokosmælk på dåse
1 tsk. revet skal af en økologisk lime
150 g SUNSWEET svesker
Frisk koriander
Sådan gør du
- Kog ris og linser hver for sig i saltet vand, følg vejledningen på poserne. Skyl forårsløgene, og skær dem i små stykker.
- Skræl ingefæren, og hak den fint. Skyl kyllingefileterne, dup dem tørre, og skær dem i tern.
- Varm olien op, og steg kylling og forårsløg. Tilsæt ingefær og karry, og steg kort. Hæld bouillon og kokosmælk ved, tilsæt limeskal, og krydr med salt og peber. Kog retten i 5-8 minutter.
- Hæld vandet fra de vilde ris og linserne. Bland dem med sveskerne og saucen, og varm retten op under omrøring. Smag til, og pynt med koriander.
Opskriftkategorier
Hovedretter