EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

opskrifter

Kartoffelragout med bønner og svesker


FORBEREDELSE
40
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
368
kalorier

Ingredienser

600 g kartofler
500 g grønne bønner
150 g Sunsweet svesker
120 g blød gedeost
8 tsk. korianderpesto (eller basilikumpesto)
1 liter grøntsagsbouillon
2 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
Salt

Sådan gør du

  1. Skyl bønnerne, og skær dem i mundrette stykker.
  2. Kog bønnerne i saltet vand i 8-10 minutter. Hæld vandet fra, og sæt bønnerne til side.
  3. Vask kartoflerne, og skær dem i tern.
  4. Pil og hak løg og hvidløg, og sautér dem i olien.
  5. Tilsæt bouillon og kartofler.
  6. Kog kartoflerne under låg i 15-20 minutter.
  7. Hæld bønner og svesker i gryden, og lad dem simre i ca. 5 minutter.
  8. Skær gedeosten i fire dele.
  9. Servér ragouten med gedeost og lidt korianderpesto.

Tip: Retten smager ekstragodt med hjemmelavet pesto: Skyl et bundt koriander eller basilikum, og ryst vandet af. Pil bladene af stilkene, og hak dem groft. Bland bladene med 30 g pinjekerner, 40 g friskrevet parmesan og 100 ml olivenolie, og blend pestoen med en stavblender eller i en foodprocessor. Hæld pestoen i et glas, og dæk den med olivenolie, så kan den holde sig i adskillige uger.

Opskriftkategorier

Hovedretter

Opskrift tags

Vegetarisk,Under 500 kcal

Søg efter en anden opskrift