Champignon og radise salat med svesker

FORBEREDELSE
30
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
265
kalorier
Ingredienser
30 g valnødder500 g brune champignons
1 bundt radiser
4 spsk. hvidvinseddike
4 tsk. dijonsennep
3 tsk. honning
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
En smule revet skal af økologisk appelsin
200 g SUNSWEET svesker uden sten
1 lille håndfuld rucola
Lidt salatblade til pynt
Sådan gør du
- Hak valnødderne groft og rist kortvarigt på en hed pande. Rens champignons og radiser og skær i skiver.
- Rør eddike, sennep, honning og olie. Smag til med salt, peber og appelsinskal. Tilsæt champignons og radiser og bland det godt.
- Skær sveskerne i halve eller kvarte. Skyl rucola og ryst vandet grundigt af. Tilsæt svesker, valnødder og rucola til champignon og radiser og bland godt. Server oven på salatblade.
Opskriftkategorier
Ekstra tilbehør og salater, Forretter og appetitvækkere
Opskrift tags
Vegetarisk