Kylling fyldt med svesker

FORBEREDELSE
45
minutter
PORTIONER
4
personer
Næringsværdi
581
kalorier
Ingredienser
4 kyllingefileter (a ca. 250 g)Salt og peber
4 stilke salvie
80 g mellemlagret gouda
150 g SUNSWEET svesker
2 spsk. vegetabilsk olie
200 ml kyllingefond (fra glas)
400 g gulerødder
1 stor kålrabi
30 g smør
Sådan gør du
- Skyl kyllingefileterne, og dup dem tørre. Skær en lomme på langs af hver kyllingefilet. Krydr med salt og peber. Læg to salvieblade i hver lomme. Skær osten i fire tynde stykker. Læg et stykke ost og to svesker i hver lomme. Luk lommerne med kødnåle.
- Varm olien, og steg kyllingefileterne, til de er brune på alle sider. Hæld kyllingefond over kødet, og læg låg på gryden. Braisér kyllingefileterne i 18-20 minutter. Lad resten af sveskerne og salvien stege med i de sidste minutter. Krydr med salt og peber.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skræl kålrabien, og skær den i små tern. Lad gulerødder og kålrabi småkoge i letsaltet vand i 10-12 minutter. Hæld vandet fra. Smelt smørret på panden, og steg hurtigt grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
- Skær kyllingefileterne over, og arrangér dem på en tallerken med svesker, grøntsager og stegesky
Opskriftkategorier
Hovedretter