Kanelsnegle med svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Kanelsnegle med svesker


Forberedelse
50
minutter
Portioner
24
personer
Ernæring
165
kalorier

ingredienser

Gærdej: 70 g smør 180 ml letmælk 350 g hvedemel 1 pakke tørgær 40 g sukker Fyld: 60 g valnødder 40 g sukker 2 tsk. vaniljesukker 1 tsk. kanel 1 æggehvide (str. M) 40 g blødt smør 24 SUNSWEET svesker (ca. 280 g) Desuden: Flormelis til glasur

Instruktioner

  1. Smelt smørret, og tilsæt mælken. Bland mel, tørgær og sukker i en skål. Tilsæt det smeltede smør, og ælt dejen sammen, til den er glat. Dæk dejen til, og lad den hæve et lunt sted i ca. 30 minutter.
  2. Hak valnødderne fint, og bland dem med sukker, vaniljesukker og kanel. Rør æggehviden i.
  3. Del dejen i fire lige store dele. Rul hver del ud, så den måler ca. 12 x 24 cm. Fordel smør og valnøddeblandingen ligeligt på de fire rektangler, og skær dem i ca. 4 cm brede strimler på den korte led (24 strimler). Rul hver strimmel om en sveske.
  4. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180° C (varmluft 160° C) i 15-20 minutter. Smør evt. sneglene med glasur.

Kanelsneglene smager bedst, når de er nybagte.

Opskriftskategorier

Desserter og søde sager, Morgenmad,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>