Kanelsnegle med svesker

FORBEREDELSE
50
minutter
PORTIONER
24
personer
Næringsværdi
165
kalorier
Ingredienser
Gærdej:70 g smør
180 ml letmælk
350 g hvedemel
1 pakke tørgær
40 g sukker
Fyld:
60 g valnødder
40 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel
1 æggehvide (str. M)
40 g blødt smør
24 SUNSWEET svesker (ca. 280 g)
Desuden:
Flormelis til glasur
Sådan gør du
- Smelt smørret, og tilsæt mælken. Bland mel, tørgær og sukker i en skål. Tilsæt det smeltede smør, og ælt dejen sammen, til den er glat. Dæk dejen til, og lad den hæve et lunt sted i ca. 30 minutter.
- Hak valnødderne fint, og bland dem med sukker, vaniljesukker og kanel. Rør æggehviden i.
- Del dejen i fire lige store dele. Rul hver del ud, så den måler ca. 12 x 24 cm. Fordel smør og valnøddeblandingen ligeligt på de fire rektangler, og skær dem i ca. 4 cm brede strimler på den korte led (24 strimler). Rul hver strimmel om en sveske.
- Læg sneglene på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180° C (varmluft 160° C) i 15-20 minutter. Smør evt. sneglene med glasur.
Kanelsneglene smager bedst, når de er nybagte.
Opskriftkategorier
Desserter og søde sager, Morgenmad
Opskrift tags
Vegetarisk