Sveskechutney
Forberedelse
minutter
Portioner
N/A
personer
Ernæring
N/A
kalorier
ingredienser
1 tsk. jordnøddeolie 1 lille finthakket løg 250 g hakkede SUNSWEET svesker 1 spsk. friskrevet ingefær 2 fed knust hvidløg 1 lille laurbærblad 75 g brun farin 100 ml cider (eller risvineddike) ½ tsk. allehånde Salt og peberInstruktioner
- Opvarm olien i en gryde ved svag varme.
- Tilsæt løg, allehånde og lidt salt og peber.
- Brun løget i 10 minutter, til det er blødt.
- Tilsæt svesker, ingefær, hvidløg og laurbærblad, og lad det småkoge i 10-12 minutter.
- Tilsæt farin og cider, og kog chutneyen, til den har konsistens som grov æblemos.
- Smag til med salt, peber og farin.
Servér chutneyen varm, eller lad den køle af inden servering. Den kan holde sig adskillige uger i køleskabet.
God til krydret mad og til ost.
Opskriftskategorier
Sovse og dressinger,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>