Fyldig chokoladekage

Forberedelse
50
minutter
Portioner
8
personer
Ernæring
390
kalorier
ingredienser
200 g mørk chokolade100 g smør
1 stang vanilje
5 æg
1 nip salt
100 g sukker
150g SUNSWEET svesker
3 spsk. kakaopulver
Konditorsukker til pynt
Springform på 24 cm
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 160° C (varmluftsovn 140° C). Hak chokoladen, skær smørret i tern og smelt begge i vandbad.
- Skær vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
- Del æggene og pisk æggehviderne med salt og sukker til de bliver stive.
- Køl chokolade-/smørblandingen lidt af og pisk æggeblommerne i sammen med sveskerne, vaniljen og kakaopulveret.
- Vend forsigtigt blandingen sammen med æggehviderne og hæld det i en springform beklædt med bagepapir.
- Bag i 40 minutter og servér kagen afkølet pyntet med konditorsukker.
Opskriftskategorier
Desserter og søde sager,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Gluten Fri, Under 500 kcal, Ny Opskrift,<<Søg efter en anden opskrift>>