EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

opskrifter

Græskarsuppe med chorizo


FORBEREDELSE
35
minutter
PORTIONER
6
personer
Næringsværdi
423
kalorier

Ingredienser

600 g butternut squash eller græskar
30 g frisk ingefær
2 løg
3 spsk. olie
2 spsk. røget paprikapulver
300 ml hvidvin
400 ml hønseboullion
4 chorizopølser (Spansk paprikapølse)
200 g Sunsweet svesker
30 g græskarkerner
2 kviste rosmarin
3 spsk. cremefraiche
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Hak squash og ingefær i små tern og løgene i store stykker. Sautér det hele i olien sammen med paprikapulveret i fem minutter.
  2. Hæld boullion og hvidvin over og kog ved medium varme i et kvarter.
  3. Blend blandingen, smag den til med salt og peber og tilføj sveskerne i store stykker og hold det hele varmt.
  4. Rist græskærnerne på en tør pande og steg pølserne i tynde skiver med hakket rosmarin.
  5. Server suppen med pølser, cremefraiche og græskarkerner.

Opskriftkategorier

Forretter og appetitvækkere, Suppe

Opskrift tags

Ny Opskrift

Søg efter en anden opskrift