Krydderkage med Sunsweet svesker

Forberedelse
80
minutter
Portioner
20
personer
Ernæring
230
kalorier
ingredienser
80 g SUNSWEET svesker200 g smør
160 g farin
4 spsk ahornsirup
1 pakke Bourbon vaniljesukker
2 tsk stødt kanel
½ tsk nelliker
En knivspids formalet muskatnød
En knivspids salt
4 æg (medium)
200 g mel
1 ½ tsk bagepulver
2 tsk kakao
75 g hakkede hasselnødder
150 g flormelis
Fedt og mel til formen
Instruktioner
- Smør og fordel mel ud i en brødform (30 cm lang) og afkøl. Hak sveskerne.
- Pisk smørret til det er jævnt og luftigt. Tilsæt sukker, ahornsirup, vaniljesukker, 1 tsk kanel, nelliker, muskatnød og salt under omrøring. Rør æggene gradvist i. Bland melet med bagepulver og kakao og rør først den ene halvdel i blandingen efterfulgt af den anden halvdel. Tilføj derefter hasselnødder og svesker til blandingen. Hæld kageblandingen i brødformen og fordel den jævnt. Bages i en forvarmet ovn (elektrisk ovn: 175 ° C/varmluft: 150 ° C) i ca. 50 minutter. Lad kagen stå i formen på en kølerist i 10 minutter tag derefter kagen ud af formen og lad den køle af.
- Bland flormelis og resterende kanel med 2 spsk vand til en tyk glasur. Fordel glasuren over kagen.
Tip: I stedet for at bruge individuelle krydderier kan du blot tilføje 2 tsk af en julekrydderiblanding eller honningkagekrydderi. I stedet for glasur kan du toppe kagen med smeltet chokolade: smelt 200 g mørk eller lys overtrækschokolade i vandbad og fordel derefter over kagen.
Opskriftskategorier
Desserter og søde sager,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal, Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>