Curgette med Tomat og Sveske Sugo
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Curgette med Tomat og Sveske Sugo


Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
500
kalorier

ingredienser

600 g tykke courgetter
2 spsk valnøddekerner
1 løg
1 fed hvidløg
50 g smør
50 g tomatpuré
200 ml tomatpassata
80 g SUNSWEET svesker
100 g flødeskum
salt og friskkværnet peber
150 g cherrytomater
1 oregano blad (eller ½ tsk tørret oregano)
2 spsk olivenolie
200 g cremet fetaost

Instruktioner

  1. Vask courgetterne og brug en spiralizer til at skære i lange hvirvler. Alternativt kan du bruge et mandolinjern til at skære courgetterne på langs i tynde skiver og derefter skære i ca. 3 mm brede strimler.
  2. Rist valnødderne i en tør stegepande til de er gyldenbrune, og lad dem afkøle på en tallerken. Skræl og skær løg og hvidløg i tern. Varm smørret i en gryde med høj kant, svits løg og hvidløg i smørret. Rør tomatpuré i. Tilsæt pasta, svesker og fløde. Bring alt i kog, krydr med salt og peber, dæk gryden med et låg og lad det simre i 5 minutter. Blend derefter med en stavblender, indtil den er sævn. Vask og halver cherrytomaterne, vask oreganoen, ryst, tør og hak den. Rør begge i saucen.
  3. Steg courgettien i den varme olivenolie kort, til den er sprød - smag til med salt og peber og servér med saucen. Skær fetaosten i tern og fordel courgettien med valnødderne.

Tip: Drys med frisk oregano. Bland også lidt frisk rucola i. I stedet for courgetti kan du spiralisere gulerødder eller blot blande gulerødder med courgette skiver.

Opskriftskategorier

Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Under 500 kcal, Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>