SUNSWEETS® SVESKER - FRA VORES PLANTAGER

TIL DIT BORD...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

materialer

SUND LIVSSTIL, GRAVIDITET, MADLAVNING, OPSKRIFTER
Hæfter og guides

Vi har udviklet nogle fantastiske hæfter og guides, som du kan downloade gratis fra dette afsnit på webstedet. Alt fra gode råd til en sund livsstil for nybagte mødre, til at hjælpe til at holde fest med svesker. Klik på et af nedenstående links for at downloade:

** Bemærk venligst, at disse ressourcer leveres i øjeblikket på engelsk

OM SVESKER, SUND FORDØJELSE
Svesker i biografen

Vi har en række videoer, som du muligvis er interesseret i.

Alt fra at tage dig med bag kulisserne til vores frugtplantager i Californien til en sjov tegnefilm om, hvordan en blomme bliver til en sveske, til mere alvorlige emner, hvor Dr. Nick Read taler om en sund fordøjelse.

** Bemærk venligst, at dette videoindhold i øjeblikket leveres på engelsk

Se videoer nu

SUND ERNÆRING, PRODUKTER
Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ)

Vi har lavet en liste med svar på de hyppigst stillede spørgsmål som fx "Hvor længe kan svesker holde sig?" og "Hvor meget sveskejuice må jeg drikke?"

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, klikker du bare på “Kontakt os” – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Få svar på spørsmålene dine

ALT DET, DU GERNE VIL VIDE OM SVESKER OG SVESKEJUICE
Helse- og ernæringsfakta

Folk er ofte nysgerrige omkring de sundheds- og ernæringsmæssige fordele ved svesker og sveskejuice. For at svare på alle dine spørgsmål har vi udarbejdet en side på vores website, hvor du kan få svar på, hvorfor svesker er sunde. Du kan også klikke på et af de nedenstående links og gå direkte til den relevante faktaside.

Svesker – fakta om sundhed

Svesker – fakta om ernæring

Derfor er svesker sunde læs mere

GUIDE TIL GRAVIDITET WEBSTED
Gode råd til nybagte mødre

Graviditet kan være en vidunderlig oplevelse. Men der er nogle ting i forbindelse med graviditet, som ikke engang din bedste veninde ville fortælle dig. Bare rolig, vi skal nok fortælle dig det hele!

Ni måneder kan føles sig som en evighed; du får ledsmerter og dit stofskifte kan bremse dig. Vi forklarer, hvorfor dette sker og har masser af gode råd til at hjælpe dig, når du får problemer med fordøjelsen.

Vi har et dedikeret websted fyldt med nyttige råd - alt fra "at spise for to" til at vænne sig til at tælle får!  Vi har også en række videoer, som du muligvis er interesseret i.

** Bemærk venligst at dette websted i øjeblikket er på engelsk.

Besøg vores websted for graviditet